گمرک پرویزخان
گمرک پرویزخان

گمرک پرویزخان

مدیرعامل بانک توسعه صادرات :برای تقویت بنیه واحدهای تولیدی با ارارئه تسهیلات بانکی به منظور توسعه صادرات تلاش میکنیم

               

 مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: این بانک در سال گذشته بالغ بر 44 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش های مختلف اقتصادی پرداخت کرده که از این میان سهم بخش صنعت 56 درصد بوده است.


به گزارش ایرنا از بانک توسعه صادرات، علی صالح آبادی در جلسه مجمع عمومی این بانک با اشاره به برنامه های پساتحریم بانک توسعه صادرات، از آغاز فعالیت بانک توسعه صادرات ایران، برای برقراری روابط کارگزاری با بانک های تراز اول جهان در دوره پساتحریم خبر داد.
وی اضافه کرد: بازنگری و اصلاح دستورالعمل های داخلی بانک متناسب با شرایط پس از تحریم در دستور و برنامه فعلی بانک قرار گرفته ضمن آنکه برای دریافت خسارات ناشی از تحریم بانک، اقدامات حقوقی را پیگیری می کنیم.
صالح آبادی سپس در تبیین اهداف کلی بانک برای سال 94، تصریح کرد: رشد 27 درصدی تسهیلات اعطایی، رشد 99 درصدی تسهیلات سرمایه در گردش و رشد ضمانتنامه ها به میزان 87 درصد از جمله هدف های تعیین شده برای امسال است.
وی با اشاره به ارتقای چشم انداز بلندمدت ارزی بانک توسعه صادرات از وضعیت'باثبات'به 'مثبت'توسط موسسه کاپیتال اینتلیجنس پس از مذاکرات هسته ای، گفت: برنامه ریزی براساس سند راهبردی ابلاغی توسط وزارت اقتصاد، کسب مقام اول مبارزه با پولشویی بانک توسعه صادرات در بین 33 بانک کشور و کسب رتبه اول به عنوان بنگاه اقتصادی پیشرو در حوزه نظام ها و ساختارهای مدیریت سلامت اداری افتخاراتی هستند که یکسال اخیر این بانک به آن نائل شده است.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات همچنین گفت: با توجه به رویکرد بانک مرکزی درباره تامین سرمایه درگردش بنگاه های موجود برای تقویت بنیه واحدهای تولیدی به منظور توسعه صادرات تلاش خواهد شد.
وی اولویت های اعتباری بانک توسعه صادرات را به ترتیب سرمایه در گردش بنگاه های صادراتی، تامین مالی صادرات کالا و خدمات، تامین مالی طرح های توسعه ای و در نهایت تامین مالی طرح های جدید اعلام کرد.
صالح آبادی در خصوص لزوم افزایش سرمایه بانک توسعه صادرات، یادآور شد: گرچه افزایش سرمایه این بانک از ضرورت های توسعه صادرات محسوب می شود اما راهکارهای جایگزینی برای ترمیم سرمایه بانک مانند ورود به موضوع صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی در قبال واردات از برخی کشورها و منتفع شدن بانک توسعه صادرات از این مقوله موثر خواهد بود.
رییس هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران با بیان آنکه این بانک در سال 1393 اظهارنظر حسابرسی مورد قبول داشته و صورتهای مالی مطلوب ارائه داده است، افزود: بانک توسعه صادرات ایران هیچ اضافه برداشتی طی سال 1393 از بانک مرکزی نداشته و حساب این بانک همیشه نزد بانک مرکزی مثبت بوده است.
صالح آبادی افزود: نسبت دارایی های مازاد بانک توسعه صادرات 16 درصد بوده و پایین تر از نسبت تعیین شده بانک مرکزی یعنی 40 درصد است چرا که این بانک به دنبال شرکت داری نیست.
در این نشست نماینده سازمان حسابرسی با قرائت بندهای مهم گزارش حسابرس مستقل وبازرس قانونی به مجمع عمومی صاحبان سهام بانک توسعه صادرات وضعیت صورت های مالی این بانک را برای حاضران در جلسه تشریح و آنها را 'مقبول و مطلوب' توصیف کرد.
در نشست مجمع عمومی صاحبان سهام بانک توسعه صادرات، علاوه بر علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، برخی از معاونان و نمایندگانی از وزارتخانه های امور اقتصاد و دارایی، تعاون، رفاه و امور اجتماعی، راه و مسکن و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور حضور داشتند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.